Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere.

Matt. 7:7

PENSJONISTENES VÅRFEST, ØYMARK MISJONSHUS LØRDAG 1.MAI

Pensjonistenes vårfest, Øymark Misjonshus lørdag 1.mai 2010
Pensjonisttreffet ble denne våren arrangert på 1. mai. Dagen var kjølig og regnfull, men inne var det koselig og god stemning. Huset var fylt til siste plass, det vil si ca. 100 frammøtte .
Hans Kristian ledet festen og han hadde med seg ”gitarvennene” Svein Baraas og Fred Vidar Tveter.Egil Skogdalen var med å spilte trekkspil . Disse deltok med sang og musikk, og hadde også en avdeling med ønskesanger. Det var mange ”gamle svisker” og noen av sangene Svein Baraas har skrevet.
Erling Nesset kåserte i anledning dagen, om 1.mai-feiringens historie i Øymark.  Han tok for seg både arbeiderbevegelsens og 1. mai feiringens betydning i kommunen vår.
Det var en romslig pause med mye god mat, og det ble anledning til en prat med venner og kjente. I pausa var det også åresalg og trekning.                                                                                                                                        
I siste avdeling sang Elise og Fred Vidar Tveter en bukett med kjente og kjære sanger, og Fred Vidar delte noen tanker i en andakt til slutt. Det virket som alle hadde en hyggelig ettermiddag, og nå er det bare å se fram mot neste pensjonistfest til høsten.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>