Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Salige er den som har fått sine overtredelser tilgitt og sine synder skjult.

Salme 32:1

PENSJONISTFEST PÅ ØYMARK MISJONSHUS LØRDAG 20.NOVEMBER

FESTLIG SAMLING I MISJONSHUSET.

Hans Kristian kunne ønske velkommen til et fullsatt misjonshus lørdag ettermiddag. Det var dagen for høstens store pensjonistfest. Til tross for litt snødrev og sur vind syntes alle det var trivelig å sette hverandre møte. Ja mange uttrykte at de hadde sett fram til samlingen i lange tider.
Stein Vidar Lund sørget for fin sang sammen med musikk av ”husorkesteret” som besto av Egil, Kjell, Tor og Hans Kr. Disse gutta kan sitt fag og det var en fryd å høre både ord og toner. Sangtekstene var ikke til å ta feil av da de ble framført på ekte norsk! I tillegg var de klart evangeliske og handlet om sentrale punkter i bibelen.
En runde med rappkjeft hørte med og svarene haglet inn. Korrekte svar ble behørig premiert med twist.
En lang og god pause hører med. Et delikat bord med smørbrød og kaker kom våre gjester til del. Her var noe for enhver smak og det manglet intet. Bankens store sponsor marsinpankake og flere kaker satte et ”mektig” punktum for måltidet. Forøvrig gikk praten livlig rundt småbordene. Det var sikkert flere som ikke hadde hatt kontakt siden forrige samling og derfor blir det mangt å la samtalen dreie seg om. Åresalg er et fast innslag i samlingen og mange fikk med seg en vakker blomst i retur.
Kveldens tema besørget Harald Vaaler for. Han tok oss med på en interessant reise i bygdas tidligere idrettsaktiviteter. Mange kunne nikke gjenkjennende når han nevnte tidligere organsisasjoner og prestasjoner. Han dvelte ved mange grener på idrettstreet og mange kjente og kjære navn ble frisket opp for oss. Willy Westgaard som var tilstede på festen var en av personene som i mange år var en sentral person i bygdas idrettsliv. En stor takk til Harald for hva han fikk fisket opp for oss på begrenset tid.
Avslutningsvis ble det en avdeling med sang og musikk hvor Stein Vidar flettet inn noen andaktsord til ettertanke for oss alle. Han la oss særlig på hjerte at vi ikke måtte forkludre og gjøre kristendommen vanskelig. Alt var gjort ferdig en gang for alle. Det er ikke så og så mye
Som må gjøres før vi kan ta et standpunkt. Det er bare å ta i mot GAVEN.
Et vellykket arrangement var forbi både for arrangør og gjester og Hans Kr. kunne ønske hver enkelt ei god advents og ei god jul.
                                                                                                                                           Knut.

Vi har desverre fått tekniske problemer med å legge inn bilder fra festen.
De vil bli lagt inn så fort problemet blir løst.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>