Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Vær ikke redd, for jeg er med det. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd.

Jes 41,10

Slepebåten Thor

EN LITEN RAPPORT FRA MANNSMØTE 7.MARS

Et trivelig mannsmøte er til ende.Til tross for mange møtekollisjoner i dag.

Et trivelig mannsmøte er til ende.Til tross for mange møtekollisjoner i dag, var det  i overkant av 30 gubbær tilstede. Vi fikk se flere av Steen Slevikens egenproduserte videoer
Den første  av gamle Turistens gjenoppbygning og tilbakeføring til Haldenvassdraget. Dernest fikk vi se en samling på gamle husmannsplassen Høytomt i Degernes. Mangt et gammelt håndverk fikk vi gjenoppfrisket. Så var det ekornet som slo seg ned i Steens fuglekasse hvor det fødte sine unger og hadde det bra. Det var denne filmsnuppen som gjorde at Steen vant seerkonkurransen blant tv-titterne i naturprogrammet.
En deilig bevertning med varme karbonader og eggerøre smakte godt og som vanlig var det kaffe og kringle. Som vanlig var fata tomme når måltidet var over!
Etter måltidet ble det tid til en ekstra video hvor vi fulgte slepebåten Skulerud på vei med mange moser på slep til Ørje. Mannskapet på båten var kjente Øymarkkarer og vi fikk frisket opp den gamle trafikken på vassdraget.
Runo med sine ”kveldstanker” minnet oss om brødunderet hvor det lille ble til noe stort! Tanker som absolutt er verdt å ta godt vare på.

Ke.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>