Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Hvis dere ber Faderen om noe, skal han gi dere det i mitt navn.

Joh 16, 23

MANNSMØTE TORSDAG 5 OKTOBER

BLI MED EINAR LUNDE PÅ DAGSREVY-OPPDRAG


                                    “VILLE, VÅGE, VINNE -
- MEN ER DET SÅ LURT Å GÅ PÅ RØD LØPER MED
                                      JOGGESKO  ELLER?        
Et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland, Zimbabwes diktator Robert Mugabe,  og en kliss naken norsk stortingspolitiker på et direktør-kontor i Afrika.»                                Bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent, Einar Lunde, på TV-oppdrag  - til og med til en krigssone. Det høres umiddelbart alvorlig ut, men det hele utvikler seg - for ikke å snakke om innvikler seg -aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk. Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus, nettverksbygging, og aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill. Og kanskje, og bare kanskje- kan det komme en bonus helt til slutt. Den som overlever underveis – får svaret. Dette er like sprøtt som tittelen – helt ellevilt.
Alle som har lyst til å oppleve flere ville eventyr bak TV-kamera i Afrika, eller dele med andre, får mulighet til å kjøpe Einar Lundes tidløse opplevelsesberetninger «Paradisveien» og «Safari» som til sammen er kommet ut i 20 opplag. Bøkene selges med rabatt og hyggelig hilsen til alle. Kort, kontanter eller giro

Fakta om Einar Lunde:
-40 år som nyhetsanker i Dagsrevyen.
-Tidligere NRKs Afrika-korrespondent
-Har besøkt Afrika  100 ganger
-Holder regelmessig forelesninger/forestillinger  i Sør-Afrika om sine opplevelser som tidsvitne under Apartheid.
-Jobber som konferanse- og debatt-leder, holder forestillinger, foredrag og kåserier og er reiseleder i Sør-Afrika og Tanzania-Zanzibar  for Temareiser Fredrikstad.
Einar skrevet to tidløse opplevelsesbøker som er kommet ut i til sammen 20 opplag.
Også denne kvelden blir det god mat , kaffe , sosialt samvær og åresalg.
Til dette møtet ønskes både damer og herrer hjertelig velkommen. Vi tror det vil bli en både spennende - og morsom kveld !

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>