Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Vær ikke redd, for jeg er med det. Se deg ikke rådvill omkring, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg, ja, holder deg oppe med min frelserhånd.

Jes 41,10

HEI ALLE SAMMEN!

Her kommer noen nye bilder fra oss i Manila. På mange måter er ikke livet her så veldig forskjellig fra en hverdag i Norge. Det er jobb for foreldre og barnehage for barn. Så er det å få vært litt sammen med Mathis før han legger seg, deretter trening, mer jobbing eller kanskje se en film. Men vi har utfordrende jobber som gir spennende, givende og opplevelsesrike dager.

Jeg var på Salambao i går. Det er en liten øy på utsiden av Manila. Det tok ca to timer i bilkø og 15 minutter i båt. Her jobber vi blant de vel 1000 innbyggerne. Det er et ganske ny oppstartet område for Misjonsalliansen. Og det gjorde et sterkt inntrykk. På det bredeste har øya plass til en kirke, en liten skolebygning og en sportsplass. Deretter går det det en lang, smal sti utover i vannet, hvor husene er bygd på påler. Det er mye fiskeoppdrett i området, så det er en viktig inntektskilde. Men det flyter av søppel i vannet, og det lukter ikke spesielt godt. Det første som møtte meg da jeg kom i land og gikk inn i kirka, eller tannlegeklinikk som den fungerte som den dagen, var en søt, ca 14 års gammel jente som fikk trukket ut 4 fortenner! Tenk hva det gjør med den jenta, med utsende, med hvordan hun snakker og spiser og jobb muligheter senere!! Det har ikke vært tannlege på den øya på mange år.  

Jeg og Marivic (en sykepleier i NMA) gikk en tur utover på stien, der ble vi invitert opp på verandaen på det ene pålehuset. Der var det samlet noen barn og mammaer, det var en god og fin opplevelse og sitte der og snakke med dem om livet de levde der og hvilke daglige utfordringer de møter. Ene mamma'n hadde en søt lita jente på 8 måneder, så da var det naturlig å snakke om amming. Hun sa litt beskjemmet at hun ammet, for hun hadde ikke råd til morsmelkerstatning. Da var det fint å kunne si at jeg også hadde ammet, fordi morsmelk er det beste babyer kan få. Det skaper en god nærhet at vi har felles erfaringer. Den er viktig for meg, og jeg tror den er viktig for dem også!

Ønsker dere alle en GOD PINSE!

Edle


--------------------------------------------------------------------------------

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>