Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

"Den som tørster, la ham komme til meg og drikke! Den som tror på meg, fra hans indre skal det, som Skriften har sagt, renne strømmer av levende vann"

joh 7,37-38

NYE UTSENDINGER TIL BOLIVIA

Arild og Mari Vik flytter tilbake til Andesfjellene som utsendinger for Misjonsalliansen.

TEKST: Bjørn J. Sørheim

2.september drar Arild (31) og Mari (32) til Bolivia som utsendinger for Misjonsalliansen. De har tidligere jobbet i 2 år ved en norsk skole i Peru og ser nå frem til 3 nye år i Andesfjellene.

Arild, fra Klepp på Jæren, er utdannet journalist og har jobbet både i Rogaland avis, og som medielærer på Solborg folkehøgskole. I Bolivia vil han få ansvar for informasjon til Norge og oppfølging av fadderordningen. Mari, opprinnelig fra Ørje, er utdannet lærer og vil få ansvaret for Casa Alianza og vil gi undervisning for de norske barna i Bolivia.
- Vi gleder oss til å komme av sted, sier Mari. – Vi har styrt med dette lenge. Nå pakker vi, tar avskjed med folk og gjør oss klare. Vi gleder oss!

- Det var først under innvielsesgudstjenesten vår i Klepp frikykrkje at det virkelig gikk opp for meg at vi skal reise, sier Arild. – Det er flott å ha en menighet i ryggen som støtter oss gjennom bønn.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>