Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere.

Matt. 7:7

LUCIA

Også i år feiret vi Lucia-dagen på Øymark misjonshus. Huset var flott pyntet til fest. Da lysene ble dempet, og barna fra Øymark barnehage gikk gjennom lokalet i hvite klær, var det en høytidsstund.

Det var mange som var på misjonshuset for å oppleve litt førjulstemning i en travel desembertid. Tusen-tusen takk til Øymark barnehage som med sine fantastiske barn og ansatte gjorde dette til en fest. I tillegg til barnehagens Lucia-opptrinn var Hildegunn Solerød hos oss og holdt andakt. Hun fortalt om Lucia og hvordan hun spredte lys og varme til fattige og undertrykte og at Jesus er vårt lys som viser vei slik at vi vet hvor vi skal gå. Barna satt meget konsentrert og lyttet.

En stor takk også til Ann-Kristin, Amalie og Marie for den nesten magiske pyntingen. Og til Astrid og hennes kjøkkenteam for hyggelig og god servering. Gledelig er det også at vi har rekruttering i sang og musikklivet. Inger Johanne og Mari ledet oss gjennom sanginnslagene på en fabelaktig måte. Og ved lyd- og bildespakene satt gutta boys (Øyvind, Johannes og Lars Kristian) og sørget for at det tekniske fungerte perfekt. Vi må heller ikke glemme de hyggelige karene (Leif H. og Gunulv) som sørget for at alle fikk en hyggelig velkomst.

Det er en velsignelse å se alle de positive ressursene som er med og bidrar.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>