Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Kom, la oss gjøre opp vår sak! sier Herren. Om deres synder er som purpur, skal de bli hvite som snø; om de er røde som skarlagen, skal de bli hvite som ull. Dersom dere adlyder villig, skal dere få nyte landets goder; men er der uvillige og trassige skal dere fortæres med sverd.

Jes 1,18-19

JULEHILSEN FRA FILIPPINENE

Alle utsendingene skal feire jul under Manilas palmer i år. Vi teller nå 7 voksne og 4 barn, og årets julespill forventes å bli som følgende: Maria, tolket av Caroline (4) nekter å sitte på eselet Petter, som på sin side rusler i takt med Josef, spilt av Mathis (3). Engelen Andrea (1) gauler hjertelig, men skjønner lite. Oksen Johannes (1) derimot holder seg i ro ved matfatet. Joda, året skal få en minnerik avrunding. Vi gleder oss!
Det er mye som engasjerer i arbeidet her nede. Ekspansjon på øya Marinduque har stått sentralt dette året. Dette er virkelig et nybrottsarbeid. Behovene på øya er smertelig tydelige, og mange på Marinduque uttrykker stor glede over samarbeidet med Misjonsalliansen. Gleden er gjensidig.

Behovene er også enorme rundt oss her i Manila. Fattigdommen kan synes bunnløs og altomfattende. Som utsending ser vi hver dag ting vi ikke klarer å skyve bort fra netthinna. Det kan ofte være vanskelig å se at det nytter, samtidig som det er viktig for oss å holde fast på nettopp troen og håpet om at det er mulig. Mange resultater vil aldri bli direkte synlige, men likevel merkbare gjennom utvikling, selvtillit, kunnskap, tro og vekst.

Midt i all nøden forbereder vi julefest, også for fadderbarna. Julegaven din i år vil skape fest og aktiviteter og gi et pusterom fra hverdagen. Vi ser glede og forventning i barns øyne. Kanskje er reaksjonene enda sterkere her hvor det finnes mindre av det meste og det å få en gave blir mer en tilfeldighet enn en selvfølgelighet?

Misjonsalliansen er tilstede på mange arenaer, og vi ser hos den enkelte at det betyr noe. De personlige møtene er sterke. Vi er stolte av våre dyktige filippinske kollegaer. Vi er glade for alle støttespillere der hjemme i Norge og vi er takknemlige til Gud for muligheten til å være med på Hans store oppdrag. Må Gud velsigne julehøytiden for dere der hjemme!

Ola og Eirin Oftedal, Jostein og Camilla Garcia de Presno, Petter og Edle Buer, Liv Anna Furnes

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>