Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Frykt ikke for det du skal lide. Vær tro inntil døden.

Åp 2,10

VÅRFEST FOR PENSJONISTER 3. MAI.

Like sikkert som det blir mai, er det pensjonistfest på misjonshuset. Dette er en tradisjon Normisjon har hatt i årevis. To ganger i året er det duket til fest med godt program og god mat. Denne nydelige vårdagen var det mellom 90 og 100 som hadde takket ja.

Ekstra hyggelig var det å ta i bruk nytt kjøkken og ny spisesal i båbygget på Misjonshuset. Vi hadde fått gode krefter til å bidra. Sanggruppa "Jonemans" hadde funnet sammen for anledningen og Jon sang gamle kjente bedehussanger, der også vi ble oppfordret til å synge med på refrengene.

Terje Forsberg, kjent fra både TV, radio og blader, kom og fortalte fra sitt liv med en svært vanskelig oppvekst. Han har også skrevet historien sin i bokform. Boken er solgt i over 30.000 eksemplarer. Den har tittelen: "Aldri for sent å bli et lykkelig barn". I pausen var det anledning til å kjøpe boken, signert av forfatteren. Mange nyttet muligheten til å kjøpe den for å lese mer om denne sterke historien.

Hans Kristian Buer ledet festen i kjent stil. Det var både rappkjeft og spørsmål i tilknytning til Framen. Effekten av Farmen er fortsatt gjeldende.

Folk hygget seg og uttrykte glede over å bli invitert. Dette inspirerer til å planlegge en ny fest til høsten.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>