Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg!

Joh. 14:16

T-GENGEN PÅ OVERNATTING

Vi kan trygt si at Marker Normisjons arbeid favner bredt. Da pensjonistene hadde sagt takk for seg ble misjonshuset inntatt av t-gjengen. 14 barn/ungdom i alderen 10-14 år var samlet for å prøve "nye" misjonshuet som overnattingslokale. Alle var enige om at det fungerte perfekt. Da natten var over satte alle seg på grensebussen og dro til eventyrfabrikken i Sarpsborg.

T-gjengens styre, som består av Emeli, Ola, Mia, Inger Johanne og Lasse hadde bestemt at T-gjenen skulle overnatte på misjonshuset siste helgen i november. Det var planlagt en rekke aktiviteter som engasjerte deltakerne hele kvelden (og natten)

Vi kan nevne rebusløp med et variert utvalg av poster: smakeleken, kims lek, luftgeværskyting, Quiz osv. For sangglade var singstar på playstation populært.

Mat var selvsagt et nødvendig innslag. Og det var vel ingen stor bombe at flertallet i styret gikk for taco.

Før leggetid var vi samlet i leiligheten for Gudsord og ettertanke. Vi tok utgangspunkt i Leo Tolstojs fine fortelling om Papa Panov, som fikk besøk av Jesus. Besøket artet seg ikke slik han hadde ventet. Budskapet er at det du gjør mot en av de minste, det gjør du mot Jesus selv. Viktige betraktninger nå når vi nærmer oss jul.

T-gjengen er glade i å leke. Derfor var det naturlig å ta en tur på eventyrfabrikken i Sarp. Her er det aktiviteter som engasjerer både små og store. Det bør også nevnes at Ola vant vår lille internkonkurranse, som gikk ut på å forsere en hinderløype på kortest mulig tid.

Dette var andre året med overnattingstur. Vi kan vel si at det har blitt en tradisjon.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>