Marker Normisjon
- I kjærlighet til Jesus og vår neste være et levende og inkluderende fellesskap

Mannakorn fra Bibelen

Dette har jeg talt til dere for at dere skal ha fred i meg. I verden har dere trengsel. Men vær frimodige! Jeg har overvunnet verden.

Joh 16,33

TRIVSELSFEST FOR PENSJONISTER 2. MAI 2009.

Igjen var det duket for pensjonistfest på Misjonshuset i Øymark. Denne gangen hadde vi besøk av ”søta bror.” Lærer, poet og bygdekunstner Jens Bolin leste dikt og småstubber skrevet av Vàrmlandsforfattere. Trubaduren Rune Sjøquist og musikeren Trygve Lorentzon underholdt med viser og gamle bedehussanger.

Det ble også dannet en trio på trekkspill som spilte kjente og kjære melodier, der vi også fikk anledning til å synge med.
I pausen ble det som vanlig servert smørbrød, kaker og kringler. Folk koste seg og praten gikk livlig. Det ble også solgt årer. Mange var det som fikk med seg en fin blomst hjem.
Hans Kristian Buer ledet festen og testet kunnskapene våre ved hjelp av rappkjeft. Mange av spørsmålene dreide seg om gammel bygdekunnskap. Belønningen var twist til den som var kjappest og sjokoladebitene skiftet fort eier.
Jan Amund Krog rundet av festen med en kort oppsummering, og minnet helt til slutt om et ord fra Bibelen, og knyttet noen tanker til.” Hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst.” Rom: 10.13.
100 personer hadde tatt imot innbydelsen og kommet denne fine vårdagen. Mange uttrykte glede over invitasjonen, og ser fram til neste fest som blir i adventtiden.

<< Tilbake
Kommende samlinger

Vis hele programmet >>